Prostelyn Forte

11900 Ft

A cinkkel kiegészített, gyógynövényeket tartalmazó Prostelyn Forte étrend-kiegészítő kapszula támogatja prosztata és a húgyutak normál működését. Segíti a férfiak egészséges életminőségének fenntartását, hozzájárul a vitalitás és a tesztoszteronszint megőrzéséhez, valamint a prosztata és a vese egészséges működéséhez, gondoskodik a húgyutak védelméről.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők:

  • törpepálma: a Prostelyn Forte egyik fő hatóanyaga, ami hozzájárul a 45 év feletti férfiak vizelési képességeinek javulásához.
  • afrikai szilva: csökkenti a tesztoszteron plazmakoncentrációját, így hozzájárul a prosztata egészségének fenntartásához, támogatja a vizeletáramlást.
  • cink: segít a termékenység és a szaporodási képesség fenntartásában, és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában.
  • szúrós szerbtövis: támogatja a vese és a prosztata normál működését.
  • csalánlevél: az egészséges húgyúti működésében játszik kiemelkedő szerepet, ezzel elősegíti a férfiak normál életminőségét és vitalitásuk megőrzését.

A természetes hatóanyagok segítségével Ön is felveheti a harcot a prosztata betegségekkel szemben. A Prostelyn Forte egy olyan összetett prosztatavédő készítmény, amely többféle természetes hatóanyag erejét ötvözi, a prosztata megnagyobbodás tüneteinek enyhítése érdekében.

OGYÉI notifikációs szám: 24850/2020