C-Vitamin 1000+

4500 Ft

A C-Vitamin az egyik legfontosabb vitamin a szervezetünk számára! Korosztálytól függetlenül ügyelni kell a megfelelő C-vitamin bevitelre, mert szerepe nagyon összetett az emberi szervezetben: a C-vitaminnak köszönhetően a testünk fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége megnő, segíti a regenerációt, a sebgyógyulást, támogatja az anyagcsere folyamatokat. Hozzájárul a stressz, fizikai és szellemi megterheltség során képződő szabadgyökök megkötéséhez. A C-Vitamin 1000+ csipkebogyót is tartalmaz, ami magas flavonoid tartalma miatt gyulladás gátló és antibiotikus immunerősítő hatása van, hozzájárul a légutak egészségéhez.

  • C-vitamin: nagyon összetett szerepet tölt be az emberi szervezetben. A C-vitaminnak köszönhetően a szervezet fertőzésekkel szembeni védekező képessége megnő, támogatja a gyógyulási folyamatokat, elősegíti a normális anyagcsere működést és támogató szerepe van a szabadgyökök megkötésében, ami a fizikai és szellemi megterheltség következtében képződik.
    Savas környezetben sokkal hamarabb megjelennek a krónikus betegségek, allergiák, daganatos betegségek, de a C-vitamin lúgosító hatása hozzájárul a gyulladások kockázatának csökkentéséhez. Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a vas,- és a réz felszívódását, védelmet nyújt a fogínynek, több hormon képzésében közreműködik, emellett erősíti és tisztítja az érfalakat.
  • csipkebogyó: magas flavonoid tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő és antibiotikus immunerősítő hatása van, hozzájárul a légutak egészségéhez. A benne található pektinek segítik az emésztést. Enyhe vizelethajtó hatása miatt segíti a vese normál működését. Rendszeres alkalmazása csökkenti a koleszterin szintet.
  • acerola: az acerola magas C-vitamin tartalma miatt hatásos antioxidáns. Alkalmazható hasmenésre és lázcsillapításra is. Magas C-vitamin tartalma mellett A-, B1-, B2-, B3-vitamint is megtalálható benne, valamint vas, kalcium, foszfor tartalma is számottevő.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

OGYÉI notifikációs szám: 23844/2020

Érdekelhetnek még…